Foredrag/kurser

Medarbejderoptimering.com har sammensat en bred vifte af foredrag, der alle vil give dig og dine medarbejdere større indsigt i egne ressourcer, fysisk og psykisk optimering, indsigt og ikke mindst trivsel. Der gives hjælp-til-selvhjælp med fokus på individualitet og på ”det hele menneske”.

Medarbejderoptimering.com har fokus på optimering af sundhed i alle dets aspekter og ikke mindst menneskelige ressourcer. Med større indsigt i egne og andres behov, bevæggrunde og visioner, vil I sammen blive stærkere og styrke virksomheden og det kollegiale fællesskab.

Foredrag og kurser vil bl.a. indeholde en omfattende gennemgang af energioptimering. Medarbejderoptimering starter på det mentale plan. Gennem mentale processer og en individuel fysisk tilpasset handlingsplan vil virksomheden danne grobund for medarbejderoptimering på alle plan.

Uanset hvilket af vores foredrag I måtte vælge vil det klæde jer på til en bedre fremtid med større forståelse og motivation. Kommunikation er nøglen, men bag al succes ligger god planlægning. Med større kendskab til hinandens kompetencer og optimering af disse vil I lettere kunne løfte virksomhedens opgaver. Styrket sammenhold og arbejdsglæde er ofte resultatet af individuel optimering af fysik og psyke. Vi leverer de rette redskaber gennem teori og praksis. Vi giver dig og dine medarbejdere hjælp-til-selvhjælp.

Medarbejderoptimering.com er leveringsdygtig i forskellige virksomhedspakker, hvor relevante foredrag er inkluderet …. Klik for nærmere beskrivelse af virksomhedspakker.

Alle virksomhedspakker kan sammensættes helt efter din virksomheds behov. Vi er leveringsdygtige i kurser i både ind- og udland.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Send din mail til sund@sundnu.com og så tager vi en snak om netop jeres muligheder.

Der er lukket for kommentarer.